Betaling hier gebeurt via Bank overschrijving

Loading...

Over Ons

VERZENDING


Alle bestellingen worden zeer discreet verpakt in gewatteerde enveloppen met hitteverzegelde zakken aan de binnenkant, geen productnaam of website-naam op de buitenkant van de verpakking.
Wij verzenden aangetekend
Alle bestellingen worden geleverd met een trackingnummer. Je ontvangt het nadat je bestelling is verzonden.

Wacht minimaal 1 dagen voordat u contact met ons opneemt als uw levering niet is aangekomen. Houd er rekening mee dat we geen vragen meer beantwoorden over waar uw zending zich bevindt, als deze binnen de eerste 1 dagen zijn gemaakt. Hoe graag we ook uitstekende klantenservice willen bieden, we krijgen veel te veel van dit soort vragen en het kost veel van onze tijd om op elke vraag te reageren. Er is sowieso niets dat we voor u zeggen of doen, behalve u te vertellen geduld te hebben. We zullen geen bestellingen bellen of achtervolgen totdat de periode van 1 dag is verstreken. We verzenden de bestelling na 2 werkdagen opnieuw als deze niet is ontvangen en vragen vervolgens een verloren pakket aan.

Wij leveren geen gratis samples, er zijn sample-hoeveelheden te koop op de website en zeer betaalbaar. Als u aan ons bedrijf twijfelt, neem dan contact met ons op via e-mail en we zullen laten zien dat u ons kunt vertrouwen.

Als je een fout hebt gemaakt bij het bestellen, stuur ons dan een bericht in de bestelinformatie en we zullen het voor je annuleren. Stuur dan een nieuwe bestelling.

Betaling

U ontvangt betalingsinstructies en informatie over betalingsmethoden alleen per e-mail of nadat u online op onze website heeft besteld. F.

We accepteren BANKOVERSCHRIJVING OF TIKKIE
We accepteren BITCOIN-BETALING
Western Union wordt ook geaccepteerd

Wij accepteren geen Visa en Mastercard, het is tegen de voorwaarden van Visa en Mastercard om betaling voor DRUGS te ontvangen

Wij accepteren geen rembours - het is onmogelijk voor angst voor undercover politie.

 


Als u een betaling heeft verzonden maar mij heeft gewijzigd, kunt u uw geld terugkrijgen, maar alleen als we uw bestelling nog niet hebben verzonden, maar we moeten 10% aftrekken om onze kosten te dekken om de betaling te ontvangen en naar u terug te sturen. Als alternatief kunnen we u een winkeltegoed geven van het volledige bedrag dat u kunt gebruiken voor een latere aankoop.

© 2023 Vertrouwde Apotheek. Alle Rechten Voorbehouden

Chat With WhatsApp Chat With WhatsApp